Verhuren zonder risico’s

By februari 28, 2018Verhuren

In de vastgoedmarkt is de laatste jaren een krapte te zien als het gaat om aangeboden huurwoningen. Uit de cijfers van 2017 blijkt dat het grootste deel van de woningaanbieders een woning liever verkoopt dan verhuurt, omdat verhuren meer risico’s met zich mee zou brengen. De risico’s hebben onder andere betrekking tot de leegstand van woningen en slecht betalende huurders.

De risico’s van verhuren
Het verhuren van de woning brengt vele risico’s met zich mee. De kans dat de woning leegstaat is natuurlijk groot en dit heeft weer gevolgen voor de maandelijkse huurinkomsten. Daarnaast moet er ook gezocht worden naar een geschikte huurder die de huur netjes op tijd betaald. Ook de kans op een wietplantage of drugslab bestaat wanneer u uw woning verhuurd aan de particuliere markt.

Waarom toch verhuren?
Door de woning te verhuren in plaats van te verkopen ontvangt u maandelijks huurinkomsten. Deze huurinkomsten zullen hoger zijn dan voorheen doordat de de vraag naar huurwoningen blijft stijgen en het aanbod daalt. Ook de economie speelt een belangrijke rol in dit proces. Doordat de economie verbetert komen er meer expats naar Nederland. Ook zij zijn op zoek naar huurwoningen omdat een koopwoning niet interessant is omdat zij hier voor een korte termijn verblijven. Wanneer u uw woning verhuurt aan de zakelijke markt maakt u de kans kleiner dat er een ongewenste calamiteiten zoals een wietplantage of een drugslab zal plaatsvinden.

De oplossing
Om het verhuren makkelijker en efficiënter te maken verhuurt u aan HUURGARANT.com Deze organisatie biedt de woningaanbieder de mogelijkheid om te verhuren zonder risico’s. De woning wordt niet verhuurd via een bemiddelaar waardoor er tijd en geld wordt bespaard. Daarnaast neemt deze organisatie het technisch en financieel beheer volledig uit handen. HUURGARANT.com garandeert de woningaanbieder de maandelijkse huur zelfs bij leegstand of bij slecht betalende bewoners. Op deze manier worden alle risico’s omtrent het verhuren weggenomen.

Kortom, er is een oplossing voor de angsten die gepaard gaan met het verhuren. Door te kiezen voor HUURGARANT.com kunt u als woningaanbieder een hoger en vast rendement opbouwen. Daarnaast heeft u geen zorgen meer bij het verhuren van de woning. Wie wilt dit nu niet…