Randstad steeds aantrekkelijker voor vastgoedinvesteerders.

By september 13, 2018Verhuren

Een positief jaar voor beleggers in de Europese vastgoedmarkt! Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag behoren tot de top tien van de meest winstgevende steden voor Europese vastgoedinvesteerders. Amsterdam stond vorig jaar met een rendement van 16,4 procent zelfs op nummer één, laat onderzoek van ingenieursbedrijf Sweco zien.

Ook Utrecht (derde met 14,2 procent), Den Haag (zesde met 12,3 procent) en Rotterdam (tiende met 11,2 procent) leverden een hoog rendement op. Over het algemeen was 2017 met een totaal rendement van 9,3 procent binnen de eurozone, ten opzichte van 7,9 procent in 2016 dan ook lucratief te noemen voor beleggers in vastgoed.

Meer rendement met HUURGARANT.com

HUURGARANT.com weet als geen ander een stijgende lijn in rendement te realiseren voor haar klanten. Denkt u eraan om uw woning te gaan verhuren maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Maak vrijblijvend een afspraak met HUURGARANT.com.
Doordat courtage- en beheerskosten volledig wegvallen kunt u rekenen op een gegarandeerde maandelijkse huurprijs en geen leegstandsrisico. Hierdoor behaalt u een rendement dat niet alleen hoog is, maar tevens vast.

 

 “Zeer snelle service. Vorige week het contactformulier ingevuld en kreeg die zelfde avond nog een telefoontje.
Mijn woning is snel verhuurd en ik heb er geen omkijken meer naar.”- Bram van Dijk

 

Bron: ANP/NU.nl