Makelaar, beheerder en huurder ineen

Binnen ons bedrijf hanteren we een duidelijke missie: wij zijn uw makelaar, beheerder en huurder ineen. HUURGARANT.com ontzorgt en garandeert u de maandelijkse huur. Eén partij met wie u zaken doet, dat zorgt voor veel gemak en optimale efficiëntie. Hoe we dit doen? Dat lichten wij hieronder aan u toe.

HUURGARANT.com als makelaar

HUURGARANT.com maakt de makelaar overbodig. Geen lange zoektocht naar een geschikte huurder, geen courtage en geen beheerkosten. Uiteraard zorgt HUURGARANT.com wél voor het huurcontract, in- en uitcheckrapport, de maandelijkse huur en de borg. Met ons uitgebreide netwerk zorgen wij voor de juiste bewoners van uw woning.

HUURGARANT.com als beheerder

HUURGARANT.com neemt zowel het financieel als het technisch beheer kosteloos van u over. Zo verhuurt u zonder zorgen. Uw woning wordt regelmatig gecontroleerd en waar nodig wordt klein onderhoud uitgevoerd. Bij vragen zijn wij 24/7 bereikbaar.

HUURGARANT.com als huurder

Doordat HUURGARANT.com uw huurder is, kunnen wij u de tijdige uitbetaling van de maandelijkse huur 100% garanderen. U verhuurt ons uw woning voor een afgesproken periode. Dit wordt netjes vastgelegd in het huurcontract. Elke maand ontvangt u de huur op de afgesproken datum zoals we dit zijn overeengekomen. Ongeacht of uw woning bewoond is. 

Gerard en Linda Meijer:

"Na jaren van onbetrouwbare huurders hebben we nu eindelijk met Huurgarant een huurder die wel zijn afspraken nakomt."

Gerard en Linda Meijer:

"Na jaren van onbetrouwbare huurders hebben we nu eindelijk met Huurgarant een huurder die wel zijn afspraken nakomt."